34 éves ANFISA CSEHOVA (Анфиса Чехова) orosz modell és énekesnő
2011. december 21. írta: hudobny

34 éves ANFISA CSEHOVA (Анфиса Чехова) orosz modell és énekesnő

34 éves lett december 21-én ANFISA CSEHOVA (Анфиса Чехова) orosz modell és énekesnő. Nem pontos a megfogalmazás, Anfisa kilencven százalékban modell, de énekelget is, bár e téren ne legyenek nagy elvárásaink. Mindenesetre tettünk fel ide egy klipet tőle, de abban is inkább a szex dominál. Anfisa ugyanis nagyon szexis nő, nem szégyellős, ezt bizonyítandó mellékeltük egy fényképét, a többit tessék megkeresni a neten. 

A bulvársajtó se Kierkegaardról kérdezi, a másik blogunkba kitett link is olyan cikkre mutat, amiben a szexről nyilatkozik – persze oroszul.

34th Birthday on December 21 ANFISA CHEKHOVA Russian model and singer
* Anfisa Aleksandrovna Chekhova. Russian model, television presenter, actress. Date of birth: December 21, 1977. Place of birth: Moscow, Russia.
* Анфиса Чехова родилась 21 декабря 1977 года в Москве. В детстве Анфиса хотела стать актрисой или певицей, поэтому поступила в ГИТИС. (…)

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr303478994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása