34 éves ELISA TOFFOLI olasz énekesnő
2011. december 19. írta: hudobny

34 éves ELISA TOFFOLI olasz énekesnő

34 éves december 19-én ELISA TOFFOLI olasz énekesnő, aki a szívünknek oly kedves Trieszt városában született – ugyebár 1977-ben -, és húszévesen adta ki első lemezét – vagyis 1997-ben. Azóta még hatot csinált, és a legjobban az ötödik sikerült, annak Heart a címe. Egyébként minden lemezének angol címe van, a szimplán Elisa néven nyomuló énekesnő ugyanis nagyon szívesen énekel angolul. De a lemezek címe ne tévesszen meg minket, vannak rajta szép számmal olasz nyelvű dalok is. Itt van például utolsó albuma, a tavalyi Ivy, amelyen olyan remek olasz számok vannak, mint az Una poesia anche per te vagy a Qualcosa Che Non C'è. Illetve a Ti vorrei sollevare, ami szintén ezen a lemezen van, s ez a dal látható alant. Végezetül még annyit, hogy Elisa talán nem egy szexbomba, így muszáj tehetségesnek lennie. Az!

34th Birthday on December 19 ELISA TOFFOLI Italian singer
* Elisa Toffoli (born December 19, 1977 in Monfalcone) is an Italian singer-songwriter, performing under the mononym Elisa. (…)
* Elisa Toffoli, più conosciuta con il nome d'arte di Elisa (Trieste, 19 dicembre 1977), è una cantautrice, polistrumentista e produttrice discografica italiana. (…)  
SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr13473750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása