24 éves AYAKA IIDA japán énekesnő
2011. december 18. írta: hudobny

24 éves AYAKA IIDA japán énekesnő

A december 18-án 24 éves AYAKA japán énekesnő messze legsikeresebb dala az I Believe, amelyet közel 4 és fél millióan láttak a Youtube-on, de ez a japánok ízlésére vall, szerintünk vannak jobb számai is. Itt van például mindjárt a Mikazuki, amely 2006-ban slágerlistát vezetett a szigetországban vagy az Okaeri, amit ennyire azért nem méltányoltak. Mi ide most a Why című dalát tettük fel, ami Ayaka második albumán található, s 2008-ban készült. Így azután két és fél év fog eltelni, mire ünnepeltük harmadik nagylemeze jövő februárban megjelenik, s ez a lassú tempó az ázsiai könnyűzenében nem szokásos. Ayaka mentségére hozzuk fel, hogy 2009-ben férjhez ment a kölyökképű színészhez, Hiro Mizushimához. Végül annyit, hogy a teljes neve Ayaka Iida, mert van több Ayaka nevű japán énekesnő is.

24th Birthday on December 18 AYAKA IIDA Japanese singer
Ayaka Iida (飯田 絢香 Iida Ayaka?, born December 18, 1987) is a Japanese female singer formerly signed to Warner Music Japan. Born in Osaka, she moved to Tokyo to pursue a singing career. She married actor Hiro Mizushima on February 22, 2009. (…)

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr293469820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása