31 éves STELLA HUANG szingapúri énekesnő
2011. december 17. írta: hudobny

31 éves STELLA HUANG szingapúri énekesnő

December 17-én már 31 éves STELLA HUANG szingapúri énekesnő, de ez egyáltalán nem látszik rajta, könnyen tinilánynak hihetné az ember. Stella különben kínai nemzetiségű, és szingapúri létére leginkább Tajvanon él. Három nagylemeze van, de színésznőként is ismert, mozifilmekben és tévésorozatokban is játszott már. De mindez nem elégítette ki, ezért pár éve veszélyes kalandba kezdett, Tajpejben nyitott egy cukrászdát. De a franchise-t biztosító cég csakhamar megvonta tőle az engedélyt, és be is perelte szegényt, aki egy vagon pénzt veszített. Hát nem jobban jár, ha énekel? Hogy stílszerűek legyünk, az ide feltett képen cukrászdájának csokoládétortájával látható, s itt még nagyon mosolyog.

31st Birthday on December 17 STELLA HUANG Singaporean singer
Stella is the stage name of Stella Huang (Chinese: 黃湘怡; pinyin: Huáng Xiāng Yí; Pe̍h-ōe-jī: N̂g Siong-î), born December 17, 1980, as Stella Ng, a singer-actress and former model who has become a pop star in much of the Chinese-speaking world, including Hong Kong and Taiwan. (…)  
SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/


 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr203469664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása