30 éves NAJOUA BELYZEL marokkói-egyiptomi származású francia énekesnő
2011. december 15. írta: hudobny

30 éves NAJOUA BELYZEL marokkói-egyiptomi származású francia énekesnő

A Benoit egy francia csapat elnevezése, ebben énekelt a december 15-én 30 éves NAJOUA BELYZEL, aki arab, egészen pontosan egyiptomi-marokkói származású, de a gallok földjén aratja sikereit. A Benoit-nak kivált két dala lett népszerű, a Comme Casanova és a Tourne-toi. A csinos énekesnő persze nem csak a Benoit élén, de egyedül is megállja a helyét, két szólóalbuma van, és legalább három sikerdala: a Gabriel, a Quand revient l'été és a La bienvenue. A hírek szerint vadonatúj nagylemeze is készül, s bár megjelenését az idei év végére ígérték, egyelőre nem kaptunk infót felőle, a saját honlapja is hallgat róla. Pedig egyesek már a címét is ismerik: S.O.S.

30th Birthday on December 15 NAJOUA BELYZEL French singer of Moroccan-Egyptian descent
* Najoua Belyzel (born Najoua Mazouri 15 December 1981 in Nancy, France) is a French pop rock/electronic singer of Moroccan-Egyptian descent. (…)
* Najoua Belyzel, de son vrai nom Najoua Mazouri (née le 15 décembre 1981 à Nancy, en Lorraine), est une chanteuse française interprétant des chansons d'influence electro et pop rock. (…)  
SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr723464215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása