32 éves ADELINA ISMAJLI albán énekesnő
2011. december 14. írta: hudobny

32 éves ADELINA ISMAJLI albán énekesnő

A december 14-én 32 éves ADELINA ISMAJLI albán énekesnő Koszovóban – akkor még Jugoszlávia albánok lakta tagköztársaságában – született, és most is Pristinában él. Mivel Jugoszlávia mégiscsak nyitottabb ország volt, mint Albánia, Adelina is merészebb, mint albániai kolléganői, bár az utóbbi években ők is igyekeznek behozni a lemaradást. Adelina az albánok között igazi szexszimbólum, 1997-ben ő lett Miss Koszovó. Most, hogy stílszerűek legyünk, S`jam Sex bombe című dalát tesszük ide, annak ellenére, hogy a szám több mint évtizedes, és a klip minősége is sok kívánnivalót hagy maga után.

32nd Birthday on December 14 ADELINA ISMAJLI Albanian singer
Adelina Ismajli (born December 14, 1979 in Pristina, SFR Yugoslavia - present-day Kosovo.
Ismajli is best known for her songs “Uragan Çohen Krenarët,” “Në Kosovë Luhet Kumorë,” and “Skenderbe. (…)
Adelina Ismajli ka lindur ne Prishtine, Kosove ne vitin 14/12/1979. Ajo ka filluar te kendoje nga mosha 6 vjecare pra ka me shum se 26 vjet si artiste. (…)

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr833461585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása