31 éves TATA YOUNG thaiföldi énekesnő
2011. december 14. írta: hudobny

31 éves TATA YOUNG thaiföldi énekesnő

A december 14-én 31 éves TATA YOUNG amerikai apukával és thaiföldi anyukával dicsekedhet, de inkább az ázsiai vonalat nyomja. Remekül áll neki, egzotikus vonásaihoz tökéletes angoltudás járul, és mindkét nyelven szívesen énekel. Színésznőként is szerepel, az indiai filmek egyik sztárja, Dhoom című mozija óriási siker lett, amint a film címadó dala is az ő előadásában. Első angol nyelvű lemeze, az I Believe 2004-ben jelent meg a Columbiánál, és olyan jól fogadták, hogy új albumra kapott lehetőséget, ennek Temperature Rising a címe. S azóta még két lemeze jelent meg, a One Love és a Ready for Love. Legutóbbi sikerdala pedig az idei Let's Play.

31st Birthday on December 14 TATA YOUNG Thai singer
Amita Marie Young (born Su Min Ta Marie Young, Thai: อมิตา มารี ยัง Amita Marie Young, December 14, 1980), better known under her stage name Tata Young, is a Thai singer, model actress and dancer. (...)  
SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr303461381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása