30 éves MANEL FILALI algériai énekesnő
2011. december 11. írta: hudobny

30 éves MANEL FILALI algériai énekesnő

A német Milk And Honey duóban két csinos lány énekel, Anne "Milk" Ross, és a december 11-én 30 éves MANEL "HONEY" FILALI. Utóbbi algériai származású, de igazi világpolgárlány, kettős állampolgár, algériai és német, s a németen és az arabon kívül tud angolul és franciául is. A Milk And Honey legnagyobb sikerét 2006-ban aratta, amikor Habibi című daluk hódított szerte a világon. Rossz hír viszont, hogy a csinos Manel tavalyelőtt férjhez ment, az meg csak súlyosbítj tettét, hogy egy focistához. Ura az algériai válogatott Karim Matmour, jelenleg az Eintracht Frankfurt játékosa.

30th Birthday on December 11 MANEL FILALI Algerian singer
* Manel (Nour El Houda Filali) was born on December 11, 1981, in Hussein-Dey Algiers (Algeria.). (…)
* Manel Filali (de son vrai nom Nour El Houda Filali) est une chanteuse algérienne née à Alger, le 11 décembre 1981. Les Algériens la connaissent surtout comme étant madame Karim Matmour. (…)

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr823446934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása