33 éves  CHAE YEON koreai énekesnő
2011. december 10. írta: hudobny

33 éves CHAE YEON koreai énekesnő

33 éves december 10-én CHAE YEON koreai énekesnő, aki csinos, fiatal, és popdalokat ad elő. Mielőtt mást említenénk, szólnunk kell arról, hogy egy csomó forrás, például a Wikipedia is, azt mondja, hogy nem ma, hanem december 7-én született. Ha viszont feltételezzük, hogy Facebook oldalán mindenki hiteles infót ad meg magáról – ha pedig egy nő csalni akar egy kicsit, a születési évével teszi -, akkor a december 10-e pontos dátum. Az viszont bizonyos, hogy hét nagylemeze van, az utolsó a tavaly nyáron megjelent Look At.

33rd Birthday on December 10 CHAE YEON Korean singer
Chae Yeon was born Lee Jin-Sook (Korean: 이진숙, Hanja: 李珍淑), in Seoul in 1978. It took her many years to attain her current level of fame in Korea's entertainment industry. In fact, she had to start out in Japan first. (…)

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr383446899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása