32 éves OLIVIA LUFKIN japán énekesnő
2011. december 09. írta: hudobny

32 éves OLIVIA LUFKIN japán énekesnő

32 éves december 9-én OLIVIA LUFKIN japán énekesnő. A dolog úgy esett, hogy egy fess amerikai katona Okinawán szolgált, ahol aztán intim viszonyba keveredett egy japán lánnyal, és 1979. december 9-én megszületett Olivia. Aki tehát félig amerikai, félig japán, s ez remekül áll neki. Az amcsi vérnek köszönhető talán, hogy Olivia nem térdzoknis napközisnek adja ki magát, mint a japán énekesnők többsége, a zenéje is sokkal vadabb, mint amihez hozzászoktunk. Az alanti dalban a kemény rock ötvöződik remekül a líraisággal, érdemes a figyelmünkre. A szám különben Olivia harmadik szólóalbumáról való, a korong 2007-es, és azóta nem jelent meg nagylemeze.

32nd Birthday on December 9 OLIVIA LUFKIN Japanese singer
Olivia Lufkin (born December 9, 1979), professionally known as OLIVIA, is a bilingual singer-songwriter. She is the daughter of an American father and an Okinawan mother. (...)   
SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr583446830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása