25 éves DINARA SULTAN  (Динара Султан) kazah énekesnő
2011. december 08. írta: hudobny

25 éves DINARA SULTAN (Динара Султан) kazah énekesnő

December 8-án még csak 25 éves DINARA SULTAN (Динара Султан) kazah énekesnő, aki egy tehetségkutató versenyen, jelesül a SuperStar KZ című vetélkedőn tűnt fel, de nem az utcáról esett be, művészeti főiskolára járt, már el is végezte. Sikere nyomán a China Town nevű kazah formáció énekesnője lett, 2009 óta pedig szólóban próbálkozik. Nem sikertelenül, tavaly harmadik lett egy nemzetközi zenei versenyen, s azóta sokat szerepel a kazah tévékben, a Khabar TV-ben nemrég szerény személyünknek is volt alkalma megcsodálni. A szemrevaló kazah lánynak már van fent nálunk egy klipje, de belőle kettő sem elég.

25th Birthday on December 8 DINARA SULTAN (Динара Султан) Kazakh singer
Динара Султангалиева (Коскельдиева) родилась 8 декабря 1986 года в городе Атырау. Музыкальный талант в Динаре увидела ее мама, когда девочке было всего пять лет. Мама же и стала первым преподавателем молодой, но амбициозной певицы. С тех пор музыка и Динара не расстаются ни на секунду. (…)

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr193446639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása