26 éves MOZHDAH JAMALZADAH afgán énekesnő
2011. december 07. írta: hudobny

26 éves MOZHDAH JAMALZADAH afgán énekesnő

A december 7-én 26 éves afgán MOZHDAH JAMALZADAH Kabulban született, ám Vancouverben él, ami már azért is nagy szerencse, mert így nem kell takargatnia magát, ami azért lássuk be, vétek lenne. Anyanyelvén és angolul is biztosan énekel, s ha utóbbit teszi, senki meg nem mondja, hogy az afgán főváros szülötte. Az amerikai földrészen nagy respektje van, tavaly márciusban a washingtoni Fehér Házban énekelt Barack Obama elnök és a First Lady előtt, s erre azért nem mindenkinek van lehetősége. Aki nem hiszi, annak képes bizonyítékkal szolgálunk. Egy dala már van fent itt nálunk, most itt egy másik, egy duett.

26th Birthday on December 7 MOZHDAH JAMALZADAH Afghan singer
Mozhdah Jamalzadah, known as Mozhdah, is an Afghan singer, model born in Kabul, Afghanistan (December 7, 1985). (…)
Mozhdah Jamalzadah is a Canadian singer, model and actress, originating from Afghanistan. She was born in Kabul. She currently lives in Vancouver, British Columbia, Canada, but travels regularly to Afghanistan due to her television show. (…)

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr253443855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása