26 éves DULCE MARÍA mexikói énekesnő
2011. december 06. írta: hudobny

26 éves DULCE MARÍA mexikói énekesnő

26 éves december 6-án DULCE MARIA, aki a népszerű mexikói RBD együttes tagja volt. Az RBD 2004-ben alakult a Rebelde című szappanopera nyomán, és a sikert meglovagolva lett egy új tévésorozatuk is, a La Familia. Zenéjük is kellemes, semmi különös, de dallamos, érzelmes produkciójukkal baj sincs semmi, Tu Amor című daluk jó bizonyíték minderre. Még működhettek volna, ám 2009-ben szétszéledt a csapat. Dulce azóta szólóban próbálkozik, van már egy szólólemeze is, pontosabban kettő. Hiszen az Extranjera című album két részletben jelent meg, az első rész tavaly novemberben, a második pedig idén júniusban. A bájos énekesnőről még annyit, hogy független, pedig jól néz ki, amint az az ide most feltett Ya No című dalának klipjéből is kiderül.

26th Birthday on December 6 DULCE MARÍA Mexican singer
* Dulce María (born Dulce María Espinoza Saviñón, December 6, 1985) is a Mexican actress, singer, and songwriter. She is best known for playing Roberta in the telenovela Rebelde and being a bandmember of the Latin Grammy nominated band, RBD. (…)
* Dulce María Espinoza Saviñón (6 de diciembre de 1985), conocida como Dulce María, es una actriz, cantante y compositora mexicana. (…)

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr693441470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása