33 éves JACLYN VICTOR malájziai énekesnő
2011. december 04. írta: hudobny

33 éves JACLYN VICTOR malájziai énekesnő

33 éves december 4-én JACLYN VICTOR maláj énekesnő, aki azon Viktorok közé tartozik, aki tényleg győztes. Jaclyn például megnyerte 2004-ben a Malaysian Idol tehetségkutató verseny első évadját, ahová különben nem műkedvelő amatőrként érkezett, már nagylemeze is volt. De győzelme után lecsapott rá a Sony, amely azóta öt albumát adta ki, legutóbb idén a 3 Suara címűt. Amely nem teljesen az övé, amint a címe is mutatja, hárman énekelnek rajta, ünnepeltünk, Ning Baizura és Shila – amint arról az utóbbi augusztusi szülinapja kapcsán már volt szó. Jaclyn ide feltett Bertamu di Kalbu című dala a 2009-es Jaclyn Victor III című albumáról való.

33rd Birthday on December 4 JACLYN VICTOR Malaysian singer
Jaclyn Joshua Thanaraj Victor (born December 4, 1978) is a singer and actress, popularly known as Jac, who won the inaugural Malaysian Idol and Ikon Malaysia. (...)

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr93427438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása