34 éve született KSENIJA PAJCIN (Ксенија Пајчин) szerb énekesnő
2011. december 03. írta: hudobny

34 éve született KSENIJA PAJCIN (Ксенија Пајчин) szerb énekesnő

34 éves lenne december 3-án KSENIJA PAJCIN (Ксенија Пајчин) szerb énekesnő. De sajnos nem ünnepelhet, mert tavaly márciusban meggyilkolták. A palija lőtte le, féltékenységében, azt hitte ugyanis, hogy Ksenija el akarja hagyni, ezt pedig egy macsó szerb – igazából montenegrói - nem tűrheti. A szerencsétlen flótás egyébként magával is végzett. Mi tagadás, a gyerek joggal gondolhatta, hogy Ksenija dobja, hiszen – bár a lányok szerint a srác jóképű volt – Ksenija igazi szexbombának számított. Go-go táncosként figyelt fel rá egy zenei producer, aki aztán a hóna alá (is) nyúlt, és a szexis lányból egycsapásra énekesnő lett. Énekhangját nem nagyon csiszolgatták, viszont erősen kidomborított előnyös „mellső” tulajdonságait, s hogy a nagyvilág is könnyebben megismerje a lány bájait, a nevét is Xeniára változtatták. A lány tökéletesen hozta a rá szabott figurát, minden interjúban, televíziós beszélgetésben a szexre terelte a szót, s kedvtelve mesélt saját szexuális kalandjairól is. Az volt a baj, hogy 10 évvel fiatalabb lökött barátja őrülten féltékeny volt, s ez okozta a tragédiát. Amelyről egy csomó helyen lehetett olvasni annak idején, a tragikus hírrel tele volt a világháló ez a link elég jól össszefoglalja a történteket. Persze szerbül: http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2010&mm=03&dd=17&nav_id=418213

Mivel ez mégis egy zenei blog, essék szó arról is, hogy Ksenija három albumnyit énekelt össze, és kiadott és Best of-lemezt is. Ide feltett dalának címe Dečko mi je umoran, ami azt jelenti, hogy Fáradt a barátom. Hát, sajnos azon a szörnyű napon nem volt fáradt, úgy rúgta be Ksenija lakásának ajtaját, hogy összeszaladtak a szomszédok. Rögtön kihívták a rendőrséget, akik azonban már csak két holttestet találtak a lakásban.

 

KSENIJA PAJCIN Serbian singer was born 34 years ago
* Ksenija Pajčin (Serbian Cyrillic: Ксенија Пајчин) (13 December 1977 – 16 March 2010) was a Serbian singer, dancer and model popular in Serbia and the other former Yugoslav republics. Sometimes referred to as Xenia or Xenija, she was known for her sometimes sexually appealing image on stage. (…)
* Ксенија Пајчин (3. децембар 1977 — 16. март 2010) је била српска певачица забавне музике, козметичарка, модна дизајнерка и фотомодел. (…)

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr13427493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása