40 éves MELANIE PERES izraeli énekesnő
2011. december 01. írta: hudobny

40 éves MELANIE PERES izraeli énekesnő

40 éves lett december 1-jén MELANIE PERES izraeli énekesnő és színésznő, aki modellként kezdte a karrierjét, és nemzetközi hírnevet szerzett. De hamvas szépsége múltával is őrzi vonzerejét, 2008-ban Izrael legszexisebb nőjévé is megválasztották. Előnyös külseje nyomán kezdett filmezni és énekelni is, leghíresebb dala pedig egy filmdal, jelesül az Elveszett szigetek című film Mad World című betétdala. Azt persze remélhetőleg mindenki tudja, hogy a Mad World eredetileg a Tears For Fears együttes dala, és 1983-as megjelenése számos feldolgozást ért meg – Melanie lassú verziója a jobbak közül való. Melanie-t színésznőként a magyarok a furcsa című Hitpartzut X-ben láthatták, a film tavaly került a magyar mozikba.

40th Birthday on December 1 MELANIE PERES Israeli singer
Melanie Peres (Hebrew: מלאני פרס‎; born December 1, 1971) is an Israeli singer, actress and model. Peres was born Melanie Mariam Thanee Frasch in (West) Berlin, Germany, named after the singer Melanie Safka to hippie parents Peter and Nurith Frasch. (...)

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr173427275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása