27 éves GERGANA (Гергана) bolgár énekesnő
2011. november 30. írta: hudobny

27 éves GERGANA (Гергана) bolgár énekesnő

27 éves november 30-án GERGANA (Гергана) bolgár énekesnő. A szexis lány a csalga jelese, a műfajról sokszor volt már szó nálunk is, de aki járt arrafelé, az biztos, hogy ismeri, mert lehetetlen elkerülni. A bolgárok ontják a csalga-sztárokat, de szükség is van rá, mert a zene éjjel-nappal ömlik a rádiókból és a tévékből. Aki ebben a tömegben ki tud tűnni, az már érdemes a figyelemre. Gergana közéjük tartozik, több dalát azok is meghallgathatják, akik nem kedvelik különösen a csalgát. Mi a Posledna vecer (Последна вечер) című nótát ajánljuk.

27th Birthday on November 30 GERGANA (Гергана) Bulgarian singer
* Gergana (Гергана in Bulgarian) is one of the most popular bulgarian pop-folk singers. She was born on November 30th 1984 in Dimitrovgrad. Her full name is Gergana Georgieva Katsarska. (…)
* Гергана Георгиева Кацарска, известна като Гергана, е българска попфолк певица.
Родена на 30 ноември 1984 г., Гергана е родена в Димитровград в семейството на Георги и Лиляна Кацарски, но израства при баба си и дядо си в село Говедарци, има сестра Лазарина, а братовчед ѝ е футболистът Стойко Сакалиев. (…)

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr313423081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása