30 éves NICHOLAS TEO malájziai énekes
2011. november 29. írta: hudobny

30 éves NICHOLAS TEO malájziai énekes

A november 29-én 30 éves maláj NICHOLAS TEO igazi szépfiú, és erre épül minden körülötte. Mindenhol ott van, ahol ezt az imázst ki lehet aknázni, énekel, színészkedik, tévéműsorokban szerepel, ő az egyik legnépszerűbb malájziai celeb. Ami a zenét illeti, hét nagylemeze van, legutóbb most szeptemberben jött ki korongja, Let's Not Fall In Love Again a címe. Nicholas szerencsés alkat, nem látszik rajta a kora, így felnőtt fejjel is megmaradt a tinik bálványának. Ehhez még állami támogatást is kap, mert Nicholas jóravaló fiúra veszi a figurát, ő a lányos anyukák álma, nem csak jóképű, eszes gyerek is, egyetemet végzett Tajvanon. Persze hogy futtatja a kormány, de hogy neve legyen a gyereknek, kinevezték „zöld nagykövet”-nek, mert Nicholas persze lelkes környezetvédő.

30th Birthday on November 29 NICHOLAS TEO Malaysian singer
Nicholas Teo, born November 29, 1981, also known as Nicholas Zhang, is a Malaysian singer signed under Play Music. Before returning to Malaysia, Nicholas was studying in Taiwan, where he won the Best Singer in a competition among all the Taiwan universities. (…)   
SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr973420192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása