30 éves JULIANA KANYOMOZI ugandai énekesnő
2011. november 27. írta: hudobny

30 éves JULIANA KANYOMOZI ugandai énekesnő

November 27-én 30 éves JULIANA KANYOMOZI ugandai énekesnő, akinek két erénye is van, jól néz ki és tud énekelni. Előbbi ugyan ízlés kérdése, de hazájában nem nyitnak vitát fölötte, utóbbira pedig jó bizonyíték, hogy ő az első nő, aki megkapta a Pearl Of Africa Music Díjat. Dalai közül többet is jó szívvel lehet ajánlani, az egzotikus nyelvek iránt érdeklődőknek pláne kedves lehet közülük az Usiende Mbali, a Kantambule és a Kanyimbe. De mi most egy angol nyelvű dalát tesszük ide, csak hogy bizonyítsuk, pusztán ez alapján nem mondanánk meg, hogy Juliana ugandai.

30th Birthday on November 27 JULIANA KANYOMOZI Ugandan singer
* Juliana Kanyomozi, popularly known by the mononym Juliana, is a Ugandan female musician, entertainer and actress. She was born in Uganda on 27 November 1981. (…)
* Juliana Kanyomozi (amezaliwa 27 Novemba, 1981), akijulikana sana kwa jina lake la kwanza Juliana, ni msanii wa kike kutoka Uganda ambaye ameimba nyimbo kama Say yes (Sema Ndiyo), Nabikoowa, Diana (hayati Philly Lutaaya) na Nkulinze. (…)

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr313409711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása