31 éves SHERYN REGIS Fülöp-szigeteki énekesnő
2011. november 26. írta: hudobny

31 éves SHERYN REGIS Fülöp-szigeteki énekesnő

A november 26-án 31 éves SHERYN REGIS Fülöp-szigeteki énekesnő 2003-2004 fordulóján tűnt fel egy televíziós tehetségkutató műsorban, s bár nem nyert – második lett –, mégis győztesnek érezhette magát, mert nagy lehetőséghez jutott. Ki is használta, ma már ünnepelt sztár a hazájában. Muszáj figyelmeztetni mindenkit, hogy szülinapja körül sok a bizonytalanság, vannak, akik szerint még csak harmincéves, de többen vannak, akik szerint már harminckettő. Mi maradjunk az arany középútnál.

31st Birthday on November 26 SHERYN REGIS Filipino singer
* Sheryn Mae Poncardas Regis (born November 26, 1980), better known as simply Sheryn Regis, is a Filipina pop singer, composer, host and actress. (…)
* Sheryn Regis (26 de noviembre de 1980 en Cárcar, Isla de Cebú), es una cantante filipina conocida como la estallido de Filipinas. (…)

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr243359912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása