40 éves GÖKSEL török énekesnő
2011. november 25. írta: hudobny

40 éves GÖKSEL török énekesnő

A november 25-én 40 éves GÖKSEL teljes neve Göksel Demirpence, de nem ez a lényeg. hanem az, hogy a török énekesnő igazi sztár. 1997-ben adta ki első lemezét, s mivel az nagy siker lett, lecsapott rá a Sony, azóta a világcég adja ki albumait. Már hét van belőlük, van tehát miből választani, és sok dala megérdemli a figyelmet mifelénk is. Például a Karar verdim vagy a Sabir. És persze a sajátos stílusú Bi' seni konusurum – ez látható alant.

40th Birthday on November 25 GÖKSEL Turkish singer
* Göksel Demirpençe (born November 25, 1971 in İstanbul), better known as simply Göksel, is a Turkish folk pop/rock singer-songwriter. (…)
* Göksel - 25.Kasım.1971, İstanbul - Göksel, 1971 yılında İstanbul'da doğdu. İlk ve orta okulu İstanbul'da tamamladı. (…)  

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr743409641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása