27 éves LAVINIA román énekesnő
2011. november 24. írta: hudobny

27 éves LAVINIA román énekesnő

27 éves lett ma, november 24-én LAVINIA, azaz Lavinia Parva román énekesnő, a romániai latin zene talán legjobb képviselője. Igazi latin szépség, bár nem tévedünk nagyot, ha kreol bőrét nem spanyol őseinek rovására írjuk. Akárhogyan is, Lavinia igencsak szemrevaló lány, 2000-ben ő lett Miss Temesvár, s azóta még csak szexisebb. Ki is használják előnyös adottságait, pikáns képeivel tele van a világháló. Ráadásul énekelni is tud, mondjuk a hangján talán lenne még mit csiszolni, viszont kiváló előadó, minden klipje érdekes, izgalmas. Korábban a Spicy nevű csapat tagja volt, de ott a többi lány között nem érvényesült igazán. Erre majd teszünk fel később ide ékes bizonyítékot is. Visszatérve Laviniára, elfogadhatóan bírja az angolt, és remekül énekel spanyolul, mely utóbbi jobban is áll neki. Egyébként már van itt fenn egy dala, abban románul énekel. Végezetül még annyit, hogy egyes források azt állítják, hogy november 21-én van a szülinapja, de mi nem hiszünk nekik.

27th Birthday on November 24 LAVINIA Romanian singer
Lavinia Parva - 24 Noiembrie 1984. Lavinia s-a facut cunoscuta pe piata muzicala de la noi ca membra a trupei Spicy. Dupa destramarea trupei, Lavinia Parva a decis sa merga pe drumul muzicii de una singura. Primul album din cariera solo a cantaretei se numeste `Doar eu`. (…)  
SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/


 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr133407244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása