28 éves EMMA DAUMAS francia énekesnő
2011. november 23. írta: hudobny

28 éves EMMA DAUMAS francia énekesnő

28 éves lett november 23-án EMMA DAUMAS francia énekesnő. Egy francia Megasztárban, a Star Academy-ben tűnt fel, de hát vegyük számításba, hogy Franciaország nagy ország, ott ilyen tehetségek tűnnek fel, a kis Magyarországon meg olyanok, amilyenek. Ne tévedjünk, nem ő nyert, ennek ellenére persze lehetőséget kapott a folytatásra, három nagylemeze jelent meg, és van egy sor jólsikerült dala is.

28th Birthday on November 23 EMMA DAUMAS French singer
* Manuelle "Emma" Daumas (born 23 November 1983 in Avignon) is a French songwriter and performer, particularly well known for her participation in Star Academy. (…)
* Emma Daumas, de son vrai nom Manuelle Daumas, est une auteur-compositeur-interprète pop française, née le 23 novembre 1983 en Avignon. Elle est révélée au grand public en 2002 en participant à l'émission Star Academy. (…)  
SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/


 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr183404638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása