43 éves KARINA perui származású venezuelai énekesnő
2011. november 19. írta: hudobny

43 éves KARINA perui származású venezuelai énekesnő

KARINA, teljes nevén Cynthia Karina Moreno Elías 43 éve - 1968. november 19-én - Peru fővárosában, Limában született, de Venezuelában csinált karriert, nem csak mint énekesnő, de mint színésznő is. Mi az előbbire koncentrálunk, s elmondjuk, hogy különösen négy dala lett siker, a Sé Como Duele, az A Quién, a Salta és a Nunca Te Olvidaré. Mi most az utolsó, 2009-es De Pie című lemezének egyik dalával köszöntjük.

 

 

 

 

43rd Birthday on November 19 KARINA Venezuelan singer
* Karina (born November 19, 1968 as Cynthia Karina Moreno Elías) is a pop-ballad singer-songwriter and actress from Venezuela. (…)
* Cynthia Karina Moreno Elías conocida bajo el nombre artístico Karina, (nacida en Lima, Perú, el 19 de noviembre de 1968) es una cantante y actriz de telenovelas venezolana. (…) 
SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/


A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr493383701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása