42 éves IVANA BANFIC horvát énekesnő
2011. november 16. írta: hudobny

42 éves IVANA BANFIC horvát énekesnő

November 16-án lett 42 éves IVANA BANFIC horvát énekesnő. Hazája popzenéjében főként szexuális célzatú, merész dalszövegeiről ismert. Ám nem csak dalai pikánsak, ő maga is polgárpukkasztó kissé, az ide feltett kép például a hivatalos honlapjáról való. De nem csak az erotika miatt népszerű, remek előadó, s több dala is mívesen megcsinált. Éppen egy évtizede, 2001-ben ő nyerte a montenegrói Sunčane Skale fesztivált, amelyen különben az idén is részt vett Zovi me Erika című dalával. De nem Erikának hívják – pedig a dalban erre kér minket -, hanem I Bee a művészneve. Nyolc nagylemeze van, a Vampir egészen kiváló. Erről különben itt olvasható egy interjúja, persze horvátul. http://poznati.info/ivana-banfic-drustvene-mreze-moja-su-velika-strast/

42nd Birthday on November 16 IVANA BANFIC Croatian singer
Ivana Banfić (born November 16, 1969) is a Croatian dancer and pop singer. She became famous under the stage name I BEE in the 1990s during the period of popularity of dance music in Croatia. Banfić was born in Zagreb. She released her first album in 1994. (…)
Ivana Banfić (Zagreb, 16. studenog 1969.) hrvatska pop pjevačica i plesačica, poznata je i pod umjetničkim imenom I Bee. Poznata je postala početkom 90-ih kada je u Hrvatskoj rasla popularnost dance glazbe. (…) 
SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/


 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr493385601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása