29 éves JENIFER BARTOLI francia énekesnő
2011. november 15. írta: hudobny

29 éves JENIFER BARTOLI francia énekesnő

A november 15-én 29 éves JENIFER BARTOLI francia énekesnő 2001-ben megnyerte a francia Megasztárt - ott Star Academy volt a címe -, majd J'attends l'amour című dala a francia lista második helyéig jutott. Természetesen lehetőséget kapott önáló nagylemezre is, és ki is használta, teljesen beénekelte magát a gall könnyűzenébe. De meg is érdemli, tehetséges, csinos, aranyos. Egyébként spanyol és algériai felmenői vannak, s ez a csipetnyi egzotikum nagyon jót tesz neki.

29th Birthday on November 15 JENIFER BARTOLI French singer
* Jenifer Yaël Dadouche-Bartoli (born on 15 November 1982 in Nice), better known as simply Jenifer, is a pop singer who has, since 2002, had a number of hit singles in the French, Belgium and Swiss charts. Revealed by its participation in the French television show Star Academy. (…)
* Jenifer Bartoli, née Jenifer Yaël Dadouche-Bartoli le 15 novembre 1982 à Nice (Alpes-Maritimes), plus connue sous le nom de Jenifer, est une chanteuse française. (…)

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr423383498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása