27 éves MARIJA SERIFOVIC (Марија Шерифовић) szerb énekesnő
2011. november 14. írta: hudobny

27 éves MARIJA SERIFOVIC (Марија Шерифовић) szerb énekesnő

27 éves november 14-én MARIJA SERIFOVIC (Марија Шерифовић) szerb énekesnő, aki arról nevezetes, hogy 2007-ben megnyerte az Eurovíziós Dalversenyt. Győztes dalának címe: Molitva, azaz Imádság. Hogy ez minek volt köszönhető, azt ne firtassuk, bátrabban megállapítható, hogy Marija nem egy szexbomba. Itt most persze nem a Molitva következik, hanem egy lírai dal, mert Marija tud énekelni, ezt azért nem lehet kétségbe vonni.

27th Birthday on November 14 MARIJA SERIFOVIC Serbian singer
* Marija Šerifović (Serbian: Марија Шерифовић, born November 14, 1984) is a singer from Serbia. She won the Eurovision Song Contest 2007 with the song "Molitva". (…)
* Марија Шерифовић (14. новембар 1984, Крагујевац) је српска певачица забавне музике. Као представник Србије победила је на Песми Евровизије 2007. у Финској са песмом Молитва. (…) 
SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr733375329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása