29 éves KODA KUMI japán énekesnő
2011. november 13. írta: hudobny

29 éves KODA KUMI japán énekesnő

A november 13-án 29 éves KODA KUMI japán énekesnő az egyik legnépszerűbb sztár hazájában. Az ezredfordulón kezdte a pályát, de már vagy tíz nagylemeze jelent meg. Dalaival tele van a japán MTV, ami nem is csoda, több közülük kifejezetten élvezhető. Bátran ajánlható például a Cherry Girl, a Freaky, a Butterfly és még vagy egy tucatnyi. Nem utolsósorban azért, mert szinte mindegyikhez profi klip is készült. Maga Koda is profi, s igazi világhíresség, hogy mást ne mondjunk, Fergie is énekelt vele egy duettet. Ez látható alant.

29th Birthday on November 13 KODA KUMI Japanese singer
Kumiko Kōda (神田 來未子 Kōda Kumiko?) (born November 13, 1982), better known by her stage name Koda Kumi (倖田 來未 Kōda Kumi?), is a Japanese singer and songwriter from Kyoto, known for her urban and R&B songs. (...)

 

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr683367122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása