43 éves ISHTAR izraeli énekesnő
2011. november 10. írta: hudobny

43 éves ISHTAR izraeli énekesnő

Az ISHTAR név ezúttal nem az akkád istennőt jelöli, hanem egy izraeli énekesnőt, akit persze bátran lehet isteninek minősíteni, nagyon szemrevaló ugyanis. Az ETI ZACH néven anyakönyvezett, november 10-én 43 éves szőkeség nem csak szólóban nagyszerű, de remek az együttműködése az Alabina nevű spanyol nyelvű francia cigányzenekarral, amelynek lemezeit nálunk is árulják. Habibi című közös daluk egészen kiváló. De pontosítsunk, ünnepeltünk Ishtar Alabina néven nyomul a zenében, aminek az az oka, hogy első közös lemeze az együttessel Ishtar Alabina címen jelent meg, utalva az énekesnőre és a zenekarra. Az emberek azonban azt hitték, hogy Ishtar Alabina az énekesnő teljes neve, s így kezdték emlegetni. Ez annál kevésbé zavaró, mert az Alabina csak az első közös munkához vette fel ezt a nevet, igazából Los Ninos de Sara a csapat neve.

43rd Birthday on November 10 ISHTAR Israeli singer
Ishtar (born Esther (Eti) Zach, on 10 November 1968) is an Israeli-born pop singer who performs in Arabic, Hebrew, Bulgarian, French, Spanish, and English. She is best known for her work as the front vocalist of the French-based band Alabina, and her solo pop hits such as C'est La Vie, Last Kiss, and Habibi (Sawah). (…)

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr1003367006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása