41 éves DIANA KING  jamaikai énekesnő
2011. november 08. írta: hudobny

41 éves DIANA KING jamaikai énekesnő

November 8-án ünnepli 41. születésnapját DIANA KING jamaikai énekesnő. A reggae/dance-hall műfaját művelő hölgyemény az azóta már jobblétre szenderült Notorious B.I.G. Ready To Die című lemezén tűnt, s hamarosan önálló albumot is készíthetett. Két száma is nagy siker lett; a Shy Guy és az Ain't Nobody, majd úgy tűnt, hogy ennyi volt benne. De nem, öt évi szünet után visszatért, rögvest nagylemezzel, Respect a címe, és respektálni lehet, mert igencsak jól sikerült. Az albumról a Summer Breezin' lett sikerdal. Aztán megint hosszabb szünet következett, a Warrior Girl nyolc év után tavaly jelent meg. Diana csodálatos hangú, nagyszerű előadó, kár, hogy feltűnő szépségnek talán nem mondanánk. Saját szemünkkel is láthattuk, nyáron itt volt a Szegedi Ifjúsági Napokon.

41st Birthday on November 8 DIANA KING Jamaican singer
* Diana King (born 8 November 1970, Spanish Town, Jamaica) is a reggae fusion singer-songwriter who specifically performed a mixture and fusion of R&B, reggae, pop and dancehall. She was born to a Jamaica Indian mother and an African father.
* Diana King (8 de Noviembre, 1970, Spanish Town, Jamaica) es una cantante y compositora de reggae fusion, quien específicamente realiza una mezcla de R&B, Reggae, Pop y Dancehall. Ella es originaria de Jamaica y su madre es de origen Indio y su padre es de África.

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr553359853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása