39 éves MAJA MARIJANA szerb énekesnő
2011. november 08. írta: hudobny

39 éves MAJA MARIJANA szerb énekesnő

39 éves november 8-án MAJA MARIJANA (Маја Маријана) szerb énekesnő, aki nyolc nagylemezt csinált, ami tekintélyes szám, annak fényében különösen, hogy hosszabb ideig nem is énekelt. Inkább gyereket nevelt, Maja ugyanis természetesen édesanya, bár a két szülés nem sok nyomot hagyott rajta. Aki a neten érdeklődik utána, sok olyan forrást talál, ami szerint november 9-én született. Nos, nekik idézzük ide egy interjúját, amelyben saját szavaival ezt mondotta: Maja Marijana: "Jeste, zbog toga sam veoma radosna, jer je osam moj srećan broj. Rođena sam 8. novembra, mlađa kćerka Milica 8. januara, telefonski broj mi je sa brojnim osmicama, a i starija kćerka Anđela je rođena 17. februara, a 1 + 7 su 8."

http://www.balkanmedia.com/maja-marijana-na-meni-je-sve-prirodno-cl2509.html

A horvát nyelvű szöveg lényege, hogy a 8-as a szerencseszáma, kezdve azzal, hogy 8-án született. Ennyit a net megbízhatóságáról. De persze vessen magára az, aki nem tőlünk tájékozódik.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr683364459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása