27 éves ERIKA MIYOSHI japán énekesnő
2011. november 08. írta: hudobny

27 éves ERIKA MIYOSHI japán énekesnő

A Biyuden egy háromtagú japán lánycsapat volt, abban énekelgetett a november 8-án 27 éves ERIKA MIYOSHI. A lányok nagyon népszerűek voltak, s fanok azt mondják, hogy ünnepeltünk volt a legszebb a három lány közül, de énekelni az elsőszámú lány, Rika tudott a legjobban. A Biyuden 2008-ban megszűnt, de 2009-ben már újjá is alakultak. Már, ha ezt lehet annak nevezni, mert három másik lány énekel az új csapatban, és hogy ne legyen keveredés, a nevüket is megváltoztatták, bár a Vu-den voltaképpen Biyuden.

27th Birthday on November 8 ERIKA MIYOSHI Japanese singer
Erika Miyoshi (三好 絵梨香 Miyoshi Erika?, born November 8, 1984 in Sapporo, Hokkaidō Prefecture, Japan) is a Japanese pop singer and member of the Hello! Project-associated trio v-u-den.

 

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr363359716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása