33 éves JOLINA MAGDANGAL Fülöp-szigeteki énekesnő
2011. november 06. írta: hudobny

33 éves JOLINA MAGDANGAL Fülöp-szigeteki énekesnő

A november 6-án 33 éves JOLINA MAGDANGAL a Fülöp-szigetek versenyzője, de például angol kiejtésén ez nem érződik, Maybe It's You című dala becsületére válna egy született amcsinak is. A csinos hölgy sokoldalú ember, színésznőként is szerepel, és ő az ázsiai szigetország egyik legnépszerűbb televíziós személyisége. A zenében is sikeres, több mint féltucatnyi nagylemeze van, és nyert egy csomó díjat is. Természetesen Jolina már férjes asszony, inkább az a meglepő, hogy csak három éve ment férjhez, ez arrafelé már késeinek számít. A férje különben a Rivermaya nevű egészen nagyszerű együttes vezetője, Mark Escueta.

33rd Birthday on November 6 JOLINA MAGDANGAL Filipino singer, actress
* Maria Jolina Perez Magdangal, or more commonly known simply as Jolina Magdangal or Jolens (born November 6, 1978 in Quezon City, Philippines), the popular singer, actress and television host from the Philippines. (…)
* Maria Jolina Pérez Magdangal (6 de noviembre de 1978, Ciudad Quezón), conocida artísticamente como Jolina Magdangal or Jolens. Es una cantante, actriz y presentadora de televisión filipina. (…)

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr63349183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása