44 éves KAYAH lengyel énekesnő
2011. november 05. írta: hudobny

44 éves KAYAH lengyel énekesnő

44 éves november 5-én KAYAH, aki nem fideszes fantomcégek fiktív vásárlója, így a másik neve sem Ibrahim, a mi hősünk eredeti nevén Katarzyna Szczot, ennélfogva lengyel énekesnő és dalszerző. Meg is sértődne, ha csaló gazemberekkel emlegetnék egy lapon, bár azért alaposan kilóg a könnyűzenei mezőnyből, nem csak, hogy tud énekelni, de nagyon eredeti előadó. Éppen egy tucat lemeze van, messze leghíresebb közülük a szerb Goran Bregovic-tyal közösen készített, nevüket viselő korong, amely kilencszeres platina státuszú. De csodás duettet énekelt a világhírű Cesaria Evorával is. Legutóbb tavaly jelent meg albuma, Panienki z temperamentem a címe. Azt kell még tudni róla, hogy Katarzyna Rooijens néven is közismert. A Rooijens az asszonyneve, de már nem asszony, elvált holland férjétől, pedig van egy gyerekük is. S végül annyit, hogy pár éve szerepelt a Playboyban, amint az itt látható is.

A többi Playboy-kép ezen a linken található:  http://playboy.wrzuta.pl/obraz/0gREGT6pmH9/kayah_playboy_cover

 

44th Birthday on November 5 KAYAH Polish singer
* Katarzyna Rooijens (born as Katarzyna Szczot 5 November 1967 in Warsaw, professionally known as Kayah, is a Polish singer-songwriter. (…)
* Kayah, właśc. Katarzyna Rooijens z domu Szczot (ur. 5 listopada 1967 w Warszawie – polska piosenkarka, autorka tekstów i producentka muzyczna, a także osobowość telewizyjna.

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr453349114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása