29 éves KYOKO FUKADA japán énekesnő, színésznő
2011. november 02. írta: hudobny

29 éves KYOKO FUKADA japán énekesnő, színésznő

A november 2-án 29 éves japán KYOKO FUKADA színésznőként és énekesnőként is igen sikeres. Ez utóbbi téren ezt négy nagylemeze jelzi, és persze több népszerű dala, például a Easy Rider, az I Remember és a Swimming. Bár Kyoko a mi ízlésünknek is tökéletesen megfelel, a japánoknak egyenesen az esetük, mi sem jelzi ezt jobban, mint hogy a színésznő idomait és arcvonásait tökéletesen megformáló felfújható guminőt is piacra dobtak Japánban. De arrafelé nem akadnak fenn az ilyen perverz ízléstelenségen.

29th Birthday on November 2 KYOKO FUKADA Japanese singer
* Kyoko Fukada (深田 恭子 Fukada Kyōko?, born November 2, 1982, in Tokyo, Japan) is an actress and singer. In Japan, her name is sometimes contracted to the nickname Fukakyon. She won the award for Best Actress at the Yokohama Film Festival for Kamikaze Girls. (…)

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr803327762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása