27 éves ANASTASIA KARPOVA (Анастасия Карпова) orosz énekesnő
2011. november 02. írta: hudobny

27 éves ANASTASIA KARPOVA (Анастасия Карпова) orosz énekesnő

Az orosz Serebro (Серебро) együttes a 2007-es Eurovíziós Dalfesztiválon harmadik lett, tehát a nevével ellentétben nem ezüstérmes, hanem bronzérmes lett. Akkor még Marina Lizorkina (Марина Лизоркина) énekelt a csapatban, de ő később elhagyta a másik két lányt, a helyére pedig ANASTASIA KARPOVA (Анастасия Карпова) érkezett. Nos, ő ünnepli november 2-án a szülinapját, méghozzá a 27-et. Köszöntsük őt a lányok legújabb dalával, Mama Ljuba (Mама Люба) a címe.

27th Birthday on November 2 ANASTASIA KARPOVA Russian singer
* Anastasia Karpova (Russian: Анастасия Карпова; born 2 November 1984) is a Russian singer, best known as a member of girl group Serebro. She became a Serebro member after Marina Lizorkina left the band in 2009. (…)
* Анастасия Леонидовна Кáрпова (род. 2 ноября 1984, Балаково, Россия) — российская певица, солистка российской женской группы «Серебро». (…)

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr373335076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása