38 éves AISHWARYA RAI indiai színésznő
2011. november 01. írta: hudobny

38 éves AISHWARYA RAI indiai színésznő

38 éves november 1-jén AISHWARYA RAI indiai színésznő, aki természetesen énekel is, ez ott kötelező. Ünnepeltünk a leghíresebb indiai sztár, nem az egyik,hanem "A" legnépszerűbb, ma ő Bollywood királynője. De nehogy azt gondoljuk, hogy csak indiai filmekben tündököl, amerikai sikerfilmekben is játszik, például a Rózsaszín Párduc 2. részében Jean Reno és Steve Martin partnere volt. Mert természetesen amellett, hogy több indiai nyelvet is beszél, tökéletes az angoltudása is. Egyébként pedig csodaszép nő, 1994-ben ő nyerte a Miss World szépségversenyt, vagyis ő lett a földkerekség legszebb lánya. És azóta még csak szépült. Külön dícséretére kell elmondani, hogy nem valami rosszarcú milliomos maffiózó üzletemberhez ment feleségül – amint az egy szexis nő esetében mifelénk előírás -, hanem egyik indiai kollégájának mondta ki a boldogító igent. Mostani szülinapja különösen boldog, hiszen ünnepeltünk terhes, a kicsit az év legvégére, a jövő év elejére várják. Az alanti klip az Action Replayy című tavalyi filmjéből való.

38th Birthday on November 1 AISHWARYA RAI Indian actress
* Aishwarya Rai Bachchan (born 1 November 1973) is an Indian film actress. She worked as a model before starting her acting career, and ultimately won the Miss World pageant in 1994. Rai has acted in over 40 films in Hindi, English, Tamil, Telugu, and Bengali. (…)

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr213327730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása