25 éves RACHEL KIWANUKA ugandai énekesnő
2011. november 01. írta: hudobny

25 éves RACHEL KIWANUKA ugandai énekesnő

25 éves november 1-jén RACHEL KIWANUKA ugandai énekesnő, aki a 2005-ös American Idol-ban tűnt fel, s ebből az is kiderül, hogy csak a származása ugandai, ő már az Egyesült Államokban született, úgyhogy mondhatjuk amerikainak is. Zeneileg azonban ugandai, gyakran jár ősei földjén, mondjuk amcsi útlevéllel oda megy, ahová akar. Tehetségét a neves ugandai énekesnő, Halima Namakula fedezte fel, ami annál is kevésbé meglepő, mert az édesanyja. Meglátásunk szerint Rachel jó lóra tesz, ha Afrikában akar karriert befutni, mert Amerikában Mississippit lehet rekeszteni a hozzá hasonló énekesnőkből, s bár Uganda is erős a könnyűzenében, az USÁ-val nem említhető egy napon. De azért nemzetközi karrierre kacsintgat, talán ezért is hagyta el bonyolult családnevét, és Rachel K néven próbálkozik.

 

25th Birthday on November 1 RACHEL KIWANUKA Ugandan singer
* Rachel Kiwanuka was born on November 1st, 1986 in Tulsa, Oklahoma; U.S.A.
Rachel is the youngest and the only girl out of four children and has always had a natural talent for singing and dancing. (…)
** Who says you can’t have the best of both worlds and still have fun at the same time? That’s certainly what this Ugandan singer is doing. Born Rachel Kiwanuka, some 21 years ago in Tulsa, Oklahoma, Rachel K (as she is known by her fans), was discovered by her musician mother, Halima Namakula. (…)

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr943335036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása