45 éves CHRISTINA AGUILAR thai énekesnő
2011. október 31. írta: hudobny

45 éves CHRISTINA AGUILAR thai énekesnő

Immáron 45 éves október 31-én CHRISTINA AGUILAR thai énekesnő, aki nem tévesztendő össze Christina Aguilerával. Thaiföldön nem is tévesztik össze őket, mert ünnepeltünk hazájának egyik legnagyobb sztárja, ismeri mindenki. 1990-ben megjelent bemutatkozó albumából – amely a Ninja címet viselte – több mint 1 millió példányt adtak el, soha Thaiföldön annak előtte ennyi nem fogyott egy lemezből. A Ninja most már másfél milliónál jár, úgy tűnik az emberek nem unnak rá. Pedig van miből választani, Christinának nyolc stúdiólemeze van, egyéb produkcióit nem is említjük. A thai emberek rajonganak érte, mindenki csak Dancing Queen néven emlegeti.

45th Birthday on October 31 CHRISTINA AGUILAR Thai singer
Christina Aguilar (Thai: คริสติน่า อากีล่าร์, born October 31, 1966) is one of Thailand's biggest artists. With her debut album "Ninja", Aguilar was the first female artist in Thailand to sell over 1,000,000 copies. (...) 
SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr123335182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása