29 éves MONICA és GABRIELA IRIMIA román énekesnő
2011. október 31. írta: hudobny

29 éves MONICA és GABRIELA IRIMIA román énekesnő

Október 31-én 29 éves MONICA IRIMIA és GABRIELA IRIMIA, ami azt is mutatja, hogy ikrekről van szó. Ez nem nagy szenzáció, ám az se sokkal nagyobb, hogy a lányok román nemzetiségűek, de persze hozzá kell tenni, hogy régebb óta Londonban élnek. A két anorexiás kinézetű fruska egy tévéműsorban tűnt fel, ahol elénekelték a Cheeky Song című bugyuta dalocskát, amelynek zenei értékeiről legyen elég annyi, hogy kedves anyukájuk írta a felvétel előtt egy órácskával. Mindenesetre a dal bekerült egy valóságshowba is, s miután állandóan ezt nyomták, a nagyközönség megszokta és megszerette. A Cheeky Song lemezen is megjelent, előadóként a lányokat a hangzatos Cheeky Girls-re keresztelték, és szent meggyőződésük, hogy énekesnők. Csiki! Illetve Ciki!

29th Birthday on October 31 éves MONICA and GABRIELA IRIMIA Romanian singers
* Gabriela and Monica were born on 31 October 1982 to Doru and Margit Irimia. Gabriela is older by 10 minutes. (…)
* The Cheeky Girls este un grup muzical disco-pop englez, alcătuit din două surori gemene, Monica și Gabriela Irimia, născute în România la Cluj-Napoca, la 31 octombrie 1982. (…)

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr773325251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása