37 éves NELLY CIOBANU moldovai énekesnő
2011. október 28. írta: hudobny

37 éves NELLY CIOBANU moldovai énekesnő

37 éves október 28-án NELLY CIOBANU moldovai énekesnő. Moldovában ugyebár oroszok - ukránok - és románok laknak, s amint Nelly vezetékneve is mutatja, ő román. De énekelt már sok helyen, Románián és Ukrajnán kívül Fehéroroszországban is, sőt, nagyon kedvelik Ázsiában, pár éve ő lett Ázsia Hangja. Odahaza megjelent négy albuma, népszerűségét pedig az is mutatja, hogy tavalyelőtt ő képviselte Moldovát az Eurovíziós Dalfesztiválon, és végül 14. lett. Mondjuk Hora Din Moldova című dala még ennyit se érdemelt volna, de azért nézzük meg, már csak a moldovai jellegzetességek miatt is. Íme!

37th Birthday on October 28 NELLY CIOBANU Moldovan singer
* Nelly Ciobanu (born October 28, 1974) is a Moldovan singer. Ciobanu graduated from music college of the city of Tiraspol. She represented Moldova in the 2009 Eurovision Song Contest. (…)
* Nelly Ciobanu (n. 28 octombrie 1974 în raionul Cantemir, Republica Moldova) este o cântăreaţă de muzică uşoară. Pe 14 februarie 2009 este aleasă de juriul de specialitate şi de televoting să reprezinte Republica Moldova la Concursul Muzical Eurovision 2009 cu piesa Hora din Moldova. (…) 

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr183332582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása