39 éves ELISSA libanoni énekesnő
2011. október 27. írta: hudobny

39 éves ELISSA libanoni énekesnő

Október 27-én 39 éves ELISSA, teljes nevén Alissar Zakaria Khoury libanoni énekesnő amellett, hogy a legnépszerűbb arab popsztárok egyike, nem üresfejű szépasszony, politikatudományokat tanult például a bejrúti egyetemen. A kilencvenes évek elején kezdett énekelni, első albuma 1999-es, és azóta pontosan kétévente ad ki új lemezt. Az egyik legjobbnak Bastanak a címe, és már eladtak belőle vagy húszmillió példányt, úgyhogy nehogy leszólja valaki. A lemez különben World Music Award-ot kapott, és Elissa fel is lépett a gálán. Legutolsó albuma a 2009-es Tsadaq Bmein, úgyhogy nem meglelpő, hogy most dolgozik nyolcadik nagylemezén, ami a tervek szerint az idén meg is jelenik.

39th Birthday on October 27 ELISSA Lebanese singer
* Elissar Zakaria Khoury (Arabic: إليسار زكريا خوري‎‎) (born in Deir el Ahmar, Lebanon on October 27, 1972) simply known as Elissa (Arabic: إليسا‎) is a Lebanese singer. (…)
* Elissa Khoury, connue sous le nom d'Elissa (إليسا) est une chanteuse libanaise. Elle est née le 27 octobre 1972 à Deir El Ahmar (arabe: ديرالاحمر‎) au Liban, et a sorti son premier album Baddi Doub en 1997. (…)

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr423329727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása