37 éves LISA japán énekesnő
2011. október 26. írta: hudobny

37 éves LISA japán énekesnő

37 éves október 26-án LISA, teljes nevén Elizabeth Sakura Narita, aki félig japán, félig kolumbiai, de mégis a japánok közé soroljuk, mert Tokióban született, és ott is él. Egyébként az anyukája kolumbiai, akinek örökölte a vonásait, ám bosszankodhat némiképp, hogy miközben az ilyen latinos csajokra nagyon buknak a japánok, neki adathatott volna csinosabb pofi is. Lisa az M-Flo nevű csapatban énekelt korábban, de 2002 óta csak a szólókarrierjére koncentrál. Első önálló lemeze 2003-ban jelent meg, de nem verték szét érte a boltokat, külön bosszanthatja hogy azóta megjelent még hat albuma, de még az első korong nagyon mérsékelt sikerét sem érte el egyik sem. De Lisa nem bánkódik, keresett dalszerző, és producerként is dolgozik. Mivel Lisa jobbnál jobb klipjei nem árasztják el a netet, jöjjön egy M-Flo dal.

37th Birthday on October 26 LISA Japanese singer
* Elizabeth Sakura Narita (エリザベス・サクラ・成田 Erizabesu Sakura Narita?) (born October 26, 1974 in Tokyo, Japan) is a Japanese-Colombian singer and producer better known as LISA.
SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr93327801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása