25 éves SAKONRAT WORAURAI thaiföldi énekesnő
2011. október 25. írta: hudobny

25 éves SAKONRAT WORAURAI thaiföldi énekesnő

25 éves október 25-én SAKONRAT WORAURAI thai énekesnő és színésznő. Az utóbbit most hagyjuk, az előbbiről pedig annyit, hogy a Four-Mod nevű popduó egyike. A duót két lány alkotja: ünnepeltünk, aki Fourt alakítja,. ennek megfelelően a Napapat Wattanakamolwut nevű leányzó Mod. A duó 2005-ben kezdte az éneklést, s azóta minden évben adtak ki albumot – 2008-ban kettőt is -, úgyhogy bőven ellátják zenei anyaggal a rajongókat. Idei sikerdaluk címe I Am Four Mod, ez hallható alant.

 

25th Birthday on October 25 SAKONRAT WORAURAI Thai singer
* Sakonrat Woraurai or Four (born 25 October 1986) is a Thai superstar, pop singer (duo with Chutimon Chairat or Mod), vocalist, actress, model, teen idol, performer, master of ceremonies, dis jockey, and video jockey. (…)
* ศกลรัตน์ วรอุไร หรือ โฟร์ เกิดเมื่อวันที่ 25 ตุลาคม พ.ศ. 2529 (24 ปี) เป็นบุคคลในวงการบันเทิงของไทย

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr903327511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása