41 éves NATASSA THEODORIDOU (ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ) görög énekesnő
2011. október 24. írta: hudobny

41 éves NATASSA THEODORIDOU (ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ) görög énekesnő

41 éves lett október 24-én NATASSA THEODORIDOU (ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ) görög énekesnő. Újságírónak tanult, de aztán mégis énekelni kezdett, és jól tette, mert népszerű a görögök körében. Egyébként Szalonikiban született, de válása óta Athénban él – s ezzel azt is elárultuk, hogy a magánélete közel sem olyan sikeres, mint az énekesi pályafutása. Szinte minden évben új albumot ad ki, így kivált figyelemre méltó, hogy kivétel nélkül valamennyi kapott valamilyen nemesfém bevonatot, öt arany- és hat platinalemeze van. Meglepő módon az idén még adós az új albummal, úgyhogy be kell érnünk a tavalyi I Zoi Mou Erotas (Η Ζωή Μου Έρωτας) című koronggal, amiről a Tora Tha Ponas (Τώρα θα πονάς), azaz a Most ez fáj című dal lett a legnagyobb siker. Úgyhogy ez következik most:

41st Birthday on October 24 NATASSA THEODORIDOU Greek singer
* Natassa Theodoridou (Νατάσα Θεοδωρίδου, Natása Theodōrídou), born October 24, 1970 in Thessaloniki, is a well-known Greek singer and the only female Greek artist to have her first three albums achieve platinum status. (…)
* Νατάσα Θεοδωρίδου. Γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 1970 στη Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε. (…)

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr593319018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása