26 éves HADISE török énekesnő
2011. október 22. írta: hudobny

26 éves HADISE török énekesnő

26 éves október 22-én HADISE, teljes nevén HADISE ACIKGÖZ török énekesnő, aki nemzetiségére nézve adige, vagyis nyugati cserkesz. Ezek a derék cserkeszek 130 ezren élnek Törökországban, és alighanem Hadise énekel a legszebben közülük. De ezt a török adigék nem hallhatják minden nap élőben, mert sajnálatos módon Hadise Belgiumban született, de ezt vélhetőleg nem nagyon bánja. Pedig a törökök számítanak rá, ő képviselte az országot 2009-ben az Eurovíziós Dalfesztiválon, és Düm tek tek című dalával 4. lett. Hadisének öt nagylemeze van, a legfrissebb az idén megjelent Aşk Kaç Beden Giyer? Az ide feltett dal erről a korongról való.

26th Birthday on October 22 HADISE Turkish singer
* Hadise Açıkgöz (born 21 October 1985), is a Belgian born Turkish singer of Circassian descent. (…)
* Hadise Açıkgöz veya sahne adı ile Hadise (d. 22 Ekim 1985; Mol), Belçika doğumlu Türk şarkıcı, bestekâr ve televizyon sunucusu. (…)

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr773313163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása