27 éves CLAUDIA PAVEL román énekesnő
2011. október 19. írta: hudobny

27 éves CLAUDIA PAVEL román énekesnő

27 éves október 19-én CLAUDIA PAVEL román énekesnő, aki a Candy nevű csapatban tűnt fel, de szólóban bontakozott ki igazán. Nem csak hazájában, hanem Törökországban és Görögországban is, mindkét nyelvet beszéli ugyanis, s ezt nagyon díjazzák mindkét országban. Vigyázzunk vele, mert CLAUDIA CREAM néven is fut, az viszont teljesen természetes a román könnyűzenében, hogy angolul is nagy biztonsággal énekel. Angol lemeze is van, Svédországban vette fel, ahol két évig élt és dolgozott. Az idén ő szerette volna Romániát képviselni az Eurovíziós Dalfesztiválon, de a nemzeti döntőben is csak 10. lett. Jó tanács, ne búsuljon.

27th Birthday on October 19 CLAUDIA PAVEL Romanian singer
* Claudia Pavel (born October 19, 1984, in Mangalia), alias Claudia Cream, is a Romanian pop singer and dancer. (…)
* Claudia Pavel alias Claudia Cream (n. 19 octombrie 1984 în Mangalia) a început să lupte pentru visul său de la numai 7 ani, când a luat primele lecții de muzica. (…)

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr43312759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása