36 éves VINA MORALES Fülöp-szigeteki énekesnő
2011. október 17. írta: hudobny

36 éves VINA MORALES Fülöp-szigeteki énekesnő

36 éves lett október 17-én VINA MORALES Fülöp-szigeteki énekesnő. A bájos filippinó inkább színésznő, annak viszont népszerű, az idén három sorozata is futott az ottani tévékben. Az énekléssel inkább régebben foglalkozott, mint ahogy fiatalon volt felkapott modell is, pedig most sem csúnya. Egyébként már édesanya, tavalyelőtt szült.

36th Birthday on October 17 VINA MORALES Filipino singer
* Vina Morales (born Sharon Garcia Magdayao on October 17, 1975 in Bogo, Cebu City, Philippines) is a Filipina singer, actress and model. (…)
* Sharon García Magdayao (nacida el 17 de octubre de 1975 en Bogo, Cebú), conocida artísticamente como Viña Morales. Es conocida también por los títulos de la última intérprete de la Estrella de Oro, es una actriz y una popular cantante o intérprete ejecutante filipina. (…)

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr603308369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása