25 éves INNA román énekesnő
2011. október 16. írta: hudobny

25 éves INNA román énekesnő

Még csak 25 éves lett október 16-án INNA román énekesnő, de már annyi siker van mögötte, mint egy meglett sztárnak. És nem csak hazájában hódít, de szerte a világban. Első dala, a Hot féltucat európai országban vezette a sikerlistát . S azóta folyamatosan a dance európai élvonalában van, Love, Amazing, 10 Minutes és Sun Is Up című dala minden bulin felhangzik szerte a kontinensen. Remekül is néz ki, és szívesen mutogatja magát, amit csak dícsérni lehet. A képen úgy néz ki, mintha félszemű lenne, de persze nem az, megvan mindene rendesen, amint arról több román férfimagazin olvasói meg is győződhettek. Az ide feltett 10 Minutes című dalát 27 millióan látták a YouTube-on.

25th Birthday On October 16 INNA Romanian singer
* Elena Alexandra Apostoleanu (born 16 October 1986 in Mangalia, Romania), best known as Inna, is a Romanian dance music singer. (…)
* Inna (n. Elena Alexandra Apostoleanu pe 16 octombrie 1986 în Mangalia, România) este o cântăreață de muzică dance și house din România. (…) SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr673298895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása