30 éves SHABNAM SURAYO tádzsik énekesnő
2011. október 14. írta: hudobny

30 éves SHABNAM SURAYO tádzsik énekesnő

Október 14-én 30 éves SHABNAM SURAYO (Шабнам Сурайё) tádzsik énekesnő. Tadzsikisztánt a legjobb indulattal sem lehet könnyűzenei nagyhatalomnak nevezni, de persze próbálkoznak arrafelé is. Shabnam az egyik leghíresebb énekesnő, sokfelé énekel a világban, Németországban éppúgy, mint Afganisztánban. Mondjuk az afgánok között különösen népszerű, talán mert többet mutat magából, mint az arrafelé illendő, de hát arrafelé nem illendő semmi sem. Pedig Shabnam tudja a mértéket, hazájában meg is becsülik, országa jószolgálati nagykövete, kivált az AIDS ellen harcol lelkesen.

 

30th Birthday on October 14 SHABNAM SURAYYO Tajik singer
* Shabnam Surayyo (also spelled as Surayo, Suraya, or Soraya, Tajik: Шабнами Сурайё, شبنم ثریا), born on October 14, 1981 in Kulyab, Tajikstan is a popular Tajik singer. (…)
* Шабна́м Сурайё́ (тадж. Шабнам Сурайё, перс. شبنم ثریا‎; род. 14 октября 1981 года, Куляб, Таджикская ССР) — таджикская эстрадная певица, одна из самых популярных современных исполнителей Таджикистана.

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr713298854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása